آ

  • آذرپژوه، الهام بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 143-154]

ا

  • ابراهیم زاده موسوی، سید محمد علی بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]

  • احمدی، مژگان اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 87-100]

  • احمد زاده قویدل، ریحانه بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]

  • اردشیر، حامد بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]

  • اسمعیلی، محسن بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 59-70]

  • افکاری سیاح، امیرحسین تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]

  • امام جمعه، زهرا بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]

  • ایمانمهر، عبدالله بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 155-166]

ب

  • بیات، فریبا روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (.Allium sativum L) پس از برداشت آن [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 87-102]

  • بصیری، علیرضا بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]

  • بهمدی، هما بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]

  • بهمدی، هما استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 71-86]

  • بهنام، سمیه تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]

ت

  • تجددی طلب، کبری مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 61-74]

ج

  • جعفری، سید مهدی ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]

  • جمشیدی، بهاره تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]

  • جوکار، اکبر استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 71-86]

ح

  • حبیبی، فاطمه مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 61-74]

  • حیدری، رضا تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]

خ

  • خمیری، مرتضی بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]

  • خوش خلق سیما، نیراعظم بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]

د

  • دانشی، محمد اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 101-114]

  • دانشی، محمد اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]

  • درود، مطهره اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]

ر

  • راوری، سید ذبیح الله مطالعه اثر ژل آلوئه‌ ورا، عصاره‌های برگ گیاه نیم و ریشه شیرین‌بیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

  • رجایی، محمدحسین اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 101-114]

  • رفتنی امیری، زینب ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 17-32]

  • رهنما، مجید بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]

  • روزبه، مریم مطالعه اثر ژل آلوئه‌ ورا، عصاره‌های برگ گیاه نیم و ریشه شیرین‌بیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

ز

  • زارع، حمید استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 71-86]

  • زمردی، شهین بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]

  • زمردی، شهین تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]

  • زنگانه، جواد بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 183-198]

س

  • سرابندی، خشایار ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]

  • سعادت فرد، مهدی بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]

ش

  • شرایعی، پروین بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 143-154]

  • شریفی، اکرم بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]

  • شریفی، محمد رضا بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]

  • شهاب لواسانی، علیرضا اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 87-100]

  • شهیری طبرستانی، هدی ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 17-32]

  • شواخی، فروغ بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]

  • شواخی، فروغ ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 137-154]

ص

  • صابری، علیرضا بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 183-198]

  • صادقی ماهونک، علیرضا بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]

  • صادقی ماهونک، علیرضا ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]

ط

  • طعنه، حمیده تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 167-182]

ع

  • عربشاهی دلویی، سعیده تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 167-182]

  • عظیمی، محمود ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 137-154]

غ

  • غیبی، فرزاد بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 143-154]

ف

  • فرهادی، رویا تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]

ق

  • قربانی، محمد ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]

  • کاوه، شیما ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]

  • کرم پور، مجتبی بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]

گ

  • گلشن تفتی، ابوالفضل مطالعه اثر ژل آلوئه‌ ورا، عصاره‌های برگ گیاه نیم و ریشه شیرین‌بیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

  • گودرزی، فرزاد اثر بازدارندگی عصاره اکالیپتوس و اسطخدوس بر جوانه‌زنی سیب‌زمینی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 47-60]

ل

  • لشگری، مجید بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 155-166]

  • لطیفی، عاصفه بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 59-70]

م

  • مجاوریان، سیده پرستو ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 17-32]

  • محمدزاده، جلال بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 183-198]

  • محمدی گل، رضا بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 155-166]

  • مرادی، پرویز ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 137-154]

  • معدنی، صغری بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]

  • معمار دستجردی، رسول بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]

  • مقصودلو، یحیی بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]

  • موسی پور گرجی، احمد تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]

ن

  • ناطقی، لیلا اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 87-100]

  • ناطقی، لیلا بررسی امکان تولید ماست همزده کم چرب با استفاده از صمغ زدو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]

  • ناطقی، محمدرضا اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]

  • نصرآبادی، محمداسماعیل ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 75-86]

  • نیکفرجام، مهدی ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 75-86]

  • نماینده، سحر بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]

و

  • واعظی، حسین اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 101-114]

ه

  • هاشم آبادی، سید حسن بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]